OP VOORRAADWerkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,58
Gratis verzending v.a. € 35 (€45 BE/DE)
Waarom Bas Boer Noten?
Altijd lekker vers zoals op de markt
Al 50 jaar dé notenspecialist
De beste kwaliteit voor marktprijzen
“Mijn vader begon in 1974 op de markt, deze 50+ jaar ervaring proef je echt terug in onze eerlijke producten!”
Bastian Boer
Eigenaar Bas Boer Noten
Biologisch glutenvrij boekweitmeel
100% glutenvrij
100% biologische
In Frankrijk geteeld, geplet en verpakt
0% toevoegingen
Ingrediënten: HAVERmeel glutenvrij*
* Van biologische oorsprong.
Glutenvrij boekweitmeel voor heerlijke glutenvrije recepten
Op zoek naar een veelzijdig en voedzaam alternatief voor traditionele meelsoorten die gluten bevatten? Glutenvrij boekweitmeel is een gezonde en voedzame keuze. Dit glutenvrije boekweitmeel is biologisch en is vrij van onnodig gebruik van bestrijdingsmiddelen. Daarnaast is dit boekweitmeel glutenvrij verpakt waardoor het ook geschikt is voor een coeliakie dieet of wanneer je niet goed reageert op gluten een mooi alternatief bakmeel!
Boekweitmeel is een bron van vezels, eiwitten en mineralen. De aanwezige koolhydraten zorgen voor een langzame energie opname waardoor je je lang verzadigd voelt en meer energie ervaart.
Glutenvrije boekweitpannenkoek recept
Probeer eens van onze favoriete glutenvrije recepten voor ontbijt, diner of lunch!
1) Glutenvrije boekweitpannenkoeken
benodigde ingredienten:
1 kop glutenvrij boekweitmeel
1 eetlepel bakpoeder
1 kop melk (of plantaardige melk voor een veganistisch alternatief)
2 eieren (of vervang voor 2 eetlepels lijnzaadmeel gemengd met 6 eetlepels water voor een veganistische optie)
Meng het glutenvrij boekweitmeel, bakpoeder en zout in een kom.
Voeg de melk en eieren toe en meng tot een glad beslag. Optioneel voeg je het kaneel toe voor meer smaak.
Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en vet in met een beetje olie.
Giet een lepel beslag in de pak en bak de boekweitpannenkoek tot er belletjes bovenop beginnen te vormen. Draai dan om en bak aan de andere kant.
Serveer en bestrooi met je favoriete toppings en geniet!
Voedingswaarde
Houdbaarheid
Ongebrande noten
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
Beoordelingen
Geef beoordeling over Boekweitmeel bio & glutenvrij
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.
Bekijken Afrekenen
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Bekijken Afrekenen
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Boekweitmeel bio & glutenvrij
100% biologisch
0 beoordeling(en)
Biologisch glutenvrij boekweitmeel
Ingrediënten: HAVERmeel glutenvrij*
* Van biologische oorsprong.
Glutenvrij boekweitmeel voor heerlijke glutenvrije recepten
Op zoek naar een veelzijdig en voedzaam alternatief voor traditionele meelsoorten die gluten bevatten? Glutenvrij boekweitmeel is een gezonde en voedzame keuze. Dit glutenvrije boekweitmeel is biologisch en is vrij van onnodig gebruik van bestrijdingsmiddelen. Daarnaast is dit boekweitmeel glutenvrij verpakt waardoor het ook geschikt is voor een coeliakie dieet of wanneer je niet goed reageert op gluten een mooi alternatief bakmeel!
Boekweitmeel is een bron van vezels, eiwitten en mineralen. De aanwezige koolhydraten zorgen voor een langzame energie opname waardoor je je lang verzadigd voelt en meer energie ervaart.
Glutenvrije boekweitpannenkoek recept
Probeer eens van onze favoriete glutenvrije recepten voor ontbijt, diner of lunch!
1) Glutenvrije boekweitpannenkoeken
benodigde ingredienten:
Instructies bereiding recept boekweit pannekoeken:
Ongebrande noten
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
Geef beoordeling over Boekweitmeel bio & glutenvrij
THT 03-05-2025
Puur & volkoren
100% puur
Biologisch & glutenvrij
100% glutenvrij
T.H.T 20-04-2025
De familie Boer weet alles over noten.
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.