OP VOORRAADWerkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.
€ 4,25
Excl. BTW: € 3,90
Gratis verzending v.a. € 35 (€45 BE/DE)
Waarom Bas Boer Noten?
Altijd lekker vers zoals op de markt
Al 50 jaar dé notenspecialist
De beste kwaliteit voor marktprijzen
“Mijn vader begon in 1974 op de markt, deze 50+ jaar ervaring proef je echt terug in onze eerlijke producten!”
Bastian Boer
Eigenaar Bas Boer Noten
Biologische rijst vlokken glutenvrij
100% glutenvrij
Puur & biologisch
De basis voor een gezond ontbijt
Ook te gebruiken in recepten voor desserts, toetjes en rijstpudding
Verpakt per 500 gram
Ingrediënten: rijstvlokken*
* Biologische oorsprong
Rijst vlokken gezond en gemakkelijk in gebruik
Rijst vlokken zijn gepelde geplette rijstkorrels. Rijst vlokken zijn licht en zacht van structuur. Net als rijst zijn ook de rijstvlokken voedzaam en bevatten ze diverse voedingsstoffen zoals koolhydraten, 8,3 gram eiwitten per 100 gram en voedingsvezels.
Van nature zijn de rijstvlokken glutenvrij en omdat ze geplet en verpakt worden in de glutenvrije productie bij Van der Halm in Nederland weten we zeker dat het 100% glutenvrij is.
Je kunt deze biologische rijst vlokken gebruiken om ontbijt pap van te maken en het te mengen met fruit, noten en zaden maar het wordt ook veelvuldig gebruikt in recepten voor toetjes en rijstpudding.
Tip: kook de rijstvlokken 4 minuten op gemiddelde temperatuur en ze zijn klaar om te gebruiken in je pudding of als pap!
Allergie informatie
Glutenvrij.
Kan sporen bevatten van NOTEN, SOJA.
Voedingswaarde
Voedingswaarde (per 100 gram)
Energie1511 kJ / 357 Kcal
Eiwitten8,3 g
Koolhydraten73,5 g
Vezels3,0g
waarvan suikers1 g
Vetten2,6 g
verzadigde vetten0,6 g
Mineralen
Zout0,03g
Houdbaarheid
Ongebrande noten
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
Beoordelingen
Geef beoordeling over Rijstvlokken glutenvrij & bio
Over Bas Boer Noten
De familie Boer weet alles over noten.
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.
Bekijken Afrekenen
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Bekijken Afrekenen
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Rijstvlokken glutenvrij & bio
100% biologisch
0 beoordeling(en)
Biologische rijst vlokken glutenvrij
Ingrediënten: rijstvlokken*
* Biologische oorsprong
Rijst vlokken gezond en gemakkelijk in gebruik
Rijst vlokken zijn gepelde geplette rijstkorrels. Rijst vlokken zijn licht en zacht van structuur. Net als rijst zijn ook de rijstvlokken voedzaam en bevatten ze diverse voedingsstoffen zoals koolhydraten, 8,3 gram eiwitten per 100 gram en voedingsvezels.
Van nature zijn de rijstvlokken glutenvrij en omdat ze geplet en verpakt worden in de glutenvrije productie bij Van der Halm in Nederland weten we zeker dat het 100% glutenvrij is.
Je kunt deze biologische rijst vlokken gebruiken om ontbijt pap van te maken en het te mengen met fruit, noten en zaden maar het wordt ook veelvuldig gebruikt in recepten voor toetjes en rijstpudding.
Allergie informatie
Glutenvrij.
Kan sporen bevatten van NOTEN, SOJA.
Ongebrande noten
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
Geef beoordeling over Rijstvlokken glutenvrij & bio
De familie Boer weet alles over noten.
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.