OP VOORRAADWerkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,58
Gratis verzending v.a. € 35 (€45 BE/DE)
Waarom Bas Boer Noten?
Altijd lekker vers zoals op de markt
Al 50 jaar dé notenspecialist
De beste kwaliteit voor marktprijzen
“Mijn vader begon in 1974 op de markt, deze 50+ jaar ervaring proef je echt terug in onze eerlijke producten!”
Bastian Boer
Eigenaar Bas Boer Noten
Paprikapoeder gerookt
100% gerookte paprikapoeder
Smoked voor extra smaak
Geeft pit en een subtiel zoete bite aan warme en koude gerechten
Ook lekker als topping of in een dry-rub
Verpakt in handige strooipot van 130 gram
Ingrediënten: gerookte paprika poeder.
Verschil gerookte paprikapoeder en gewone paprika poeder
Gerookte paprikapoeder, ook wel bekend als pimentón, is een populair ingrediënt in de keukens over de hele wereld. Met zijn diepe, rijke smaak voegt het een heerlijke toe aan vis, vlees en groente gerechten.
Paprikapoeder heeft van nature een zoete toon en afhankelijk van de soort paprika ook een bepaalde pittige bite. Door de paprika's vooraf te drogen en te roken krijgt de gerookte paprika poeder zijn typische rokerige smaak die kenmerkend is voor gerookte producten. Hierdoor heeft gerookt of smoked paprikapoeder een verfijnde en andere (na)smaak dan gewone paprikapoeder en smaakt het heerlijk bij gerechten die op de bbq of grill moeten worden bereid of in marinades.
Toepassingen om gerookt paprikapoeder te gebruiken in de keuken
Kruidige smaken; voeg een snufje gerookte paprikapoeder toe aan marinades voor vlees, kip of vis voor een extra smaakvolle bite.
Hartige soepen en stoofschotels. Breng soep, stoofschotels en sauzen op smaak met een beetje gerookte paprikapoeder om wat meer diepte, aroma en smaak toe te voegen aan je gerechten.
Geroosterde groenten. Besprekel groenten zoals wortels, bloemkool, pastinaak of zoete aardappelen met olijfolie en een vleugje gerookte paprikapoeder voordat je ze roostert voor een heerlijk bijgerecht. Tip: gerookte paprikapoeder smaakt ook heerlijk over aardappelschijfjes of frites.
Dips en sauzen. Meng wat gerookte paprika poeder door guacamole of hummus voor een andere twist van je dipsaus. Lekker met koude snack worteltjes of deze grissini dipsticks.
Barbecue en grillgerechten. Gebruik gerookte paprikapoeder als onderdeel van je dry rubs voor vlees op de barbecue of grill voor een extra authentieke rokerige smaak
Houdbaarheid
Sluit de kruiden na gebruik luchtdicht af en bewaar op een donkere plek om verlies van smaak en geur te voorkomen.
Voedingswaarde
Voedingswaarde (per 100 gram)
Energie 353 kcal
Eiwitten14,8 g
Koolhydraten35 g
Vezels20 g
waarvan suikers0 g
Vetten12,7 g
verzadigde vetten2,5 g
Mineralen
Zout0 g
Natrium0 mg
Houdbaarheid
Ongebrande noten
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
Beoordelingen
Geef beoordeling over Paprikapoeder gerookt
Over Bas Boer Noten
De familie Boer weet alles over noten.
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.
Bekijken Afrekenen
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Bekijken Afrekenen
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Paprikapoeder gerookt
Smoked
0 beoordeling(en)
Paprikapoeder gerookt
Ingrediënten: gerookte paprika poeder.
Verschil gerookte paprikapoeder en gewone paprika poeder
Gerookte paprikapoeder, ook wel bekend als pimentón, is een populair ingrediënt in de keukens over de hele wereld. Met zijn diepe, rijke smaak voegt het een heerlijke toe aan vis, vlees en groente gerechten.
Paprikapoeder heeft van nature een zoete toon en afhankelijk van de soort paprika ook een bepaalde pittige bite. Door de paprika's vooraf te drogen en te roken krijgt de gerookte paprika poeder zijn typische rokerige smaak die kenmerkend is voor gerookte producten. Hierdoor heeft gerookt of smoked paprikapoeder een verfijnde en andere (na)smaak dan gewone paprikapoeder en smaakt het heerlijk bij gerechten die op de bbq of grill moeten worden bereid of in marinades.
Toepassingen om gerookt paprikapoeder te gebruiken in de keuken
Houdbaarheid
Sluit de kruiden na gebruik luchtdicht af en bewaar op een donkere plek om verlies van smaak en geur te voorkomen.
Ongebrande noten
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
Geef beoordeling over Paprikapoeder gerookt
De familie Boer weet alles over noten.
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.