Vitamine C poeder

1000 mg

OP VOORRAAD - Binnen 24 uur verzonden.

Vitamine c poeder

  • 100% vitamine C poeder
  • Hoge dosering 
  • 1000 mg per serving
  • Van het gerenommeerde merk Applied Nutrition.

Inhoud: 1 pot bevat 200 servings. 

Ingrediënten: vitamine c poeder (ascorbic acid)


5x redenen waarom je elke dag vitamine c in hoge dosering gezond is

Vitamine C, het zit in verse fruitsoorten zoals citroen, sinaasappel en cranberries. Maar om aan een substantieel hoge dosering te komen zou je hier heel veel fruit of pure fruitsappen voor moeten gaan drinken. Voor het gemak is er daarom vitamine C in verschillende soorten beschikbaar.

Wist je dat vitamine C niet voor niets zo een populair supplement is geworden? 

  1. Versterking van het immuunsysteem. Vitamine C is cruciaal voor de werking van ons immuunsysteem. Hoge doseringen kunnen helpen bij het bevorderen van de productie en werking van witte bloedcellen in ons lichaam wat essentieel is voor de bestrijding tegen infecties. Vitamine c helpt een normale werking van het immuunsysteem in stand te houden.
  2. Antioxidant. Vitamine C is een sterke antioxidant die helpt bij het neutraliseren van vrije radicalen in ons lichaam. Dit kan bijdragen aan het verminderen van celbeschadiging, wat kan helpen bij het vertalen van het verouderingsproces en risico op chronische ziekten.
  3. Verbeterde huid. Hoge doseringen vitamine C kunnen bijdrage aan betere gezondheid van je huid door de aanmaak van collageen te stimuleren. 
  4. Vitamine C  kan de opname van ijzer bevorderen in ons lichaam. Dit is vooral handig voor als je veganistisch of vegetarisch eet of een ijzertekort hebt zoals bloedarmoede. 
  5. Vitamine C in hoge dosis kan bijdragen aan het sneller herstellen na een griep of verkoudheid door de gunstige invloed die het heeft op onze witte bloedcellen.


Vitamine c poeder gebruiken

Gebruik 1x per dag 1000mg per dag met het bijgeleverde maatschepje en voeg toe aan een glas water. 


Beoordelingen