Maca poeder biologisch

  • 100% pure en biologische maca poeder
  • Bron van ijzer en magnesium 
  • Essentiele vetzuren

Inhoud 

200 gram
100% rauwe biologische maca poeder uit Peru.

Achtergrond maca poeder

Maca is een knolgewas dat al duizenden jaren door de Inca's gebruikt wordt als superfood. Het komt dan ook origineel uit het Andes-gebergte in Peru. De inca's waren toen al overtuigd dat het extra energie en heilzaam voor het lichaam werkt. Maca poeder is de vorm die wij voornamelijk kennen.

Gezonde kenmerken maca poeder

Rauwe biologische maca poeder is rijk aan mineralen als magnesium en ijzer. Daarbij bevat macapoeder behalve koolhydraten en eiwitten ook essentiële vetzuren waaronder oliezuur en linolzuur en is maca poeder een bron van plantensterolen.

Maca is een adoptogeen. Dit is een benaming voor planten met een harmoniserende werking die je lichaam kunnen normaliseren. Zo kan maca een gunstige invloed hebben en een hoge bloeddruk verlagen en een te lage bloeddruk verhogen. Dit verband wordt nu ook aangegeven met een disbalans in de hormonen. Schommelende hormonen bij bijvoorbeeld vrouwen in de overgang worden gestabiliseerd. De combinatie van adoptogene eigenschappen en vitamine B-complex die in maca aanwezig is lijken tevens een ideale bron om stressvolle situaties beter aan te kunnen.

Energie boost

Door de van nature aanwezige koolhydraten en eiwitten kan maca je extra energie leveren waardoor je net dat extra tandje bij kan zetten om die work-out of prestatie te maximaliseren. 

Bestel de beste kwaliteit maca poeder online op Bas Boer Noten!

Gebruik maca poeder

1 á 2 theelepels toevoegen aan kwark, yoghurt of een smoothie bij voorkeur in de ochtend of minimaal 30 minuten voor een training.

Tip: probeer nu ook eens biologische cacaopoeder in de kwark, yoghurt of smoothie!

Allergie informatie

Van nature glutenvrij. 
Verpakt in een bedrijf waar noten, pinda's en gluten worden verwerkt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beoordelingen