Dol op chocolade met een subtiel fris zuurtje? Dan is onze unieke chocoladereep Berry Bliss een echte aanrader! Door de rijke en romige melkchocolade te combineren met de gevriesdroogde frambozen op de topping en in de vulling ontstaat er een ware smaakexplosie. Verrassend lekker én net weer even anders dan anders!
Wat deze frambozen chocolade reep bijzonder maakt?
Callebaut melkchocolade – luxe Belgische premium chocolade als basis.
Onze handgemaakte vulling van witte chocolade, vers gebrande cashew en frambozen. Zonder grove stukjes in een mooie roze kleur met een fris zuurtje van de gevriesdroogde frambozen.
Lust voor het oog. De uitstraling van deze reep met dieproze, rode kleur en vulling maakt het een feestje om te eten maar ook om te krijgen!
Allergie informatie
Bevat NOTEN, MELK, SOJA en PINDA.
Kan sporen bevatten van GLUTEN.
Voedingswaarde
Voedingswaarde (per 100 gram)
Energie2339 kJ / 559 kcal
Eiwitten7,4 g
Koolhydraten49,7 g
Vezels2,4 g
waarvan suikers47,3 g
Vetten36,3 g
verzadigde vetten20,5 g
Mineralen
Zout0,19 g
Houdbaarheid
Ongebrande noten
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
Beoordelingen
Geef beoordeling over Choco Berry Bliss
Over Bas Boer Noten
De familie Boer weet alles over noten.
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.
Bekijken Afrekenen
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Bekijken Afrekenen
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Choco Berry Bliss
Met framboos
0 beoordeling(en)
Choco Berry bliss
Inhoud: extra grote reep van 250 gram.
Ingrediënten: cacaomassa, suiker, cacaoboter, cacaopoeder, volle MELKpoeder, SOJAlecithine, natuurlijk vanille aroma, CASHEWNOTEN, gevriesdroogde frambozen, PINDA-olie (arachide).
Chocolade zoet & fris met roze berry twist
Dol op chocolade met een subtiel fris zuurtje? Dan is onze unieke chocoladereep Berry Bliss een echte aanrader! Door de rijke en romige melkchocolade te combineren met de gevriesdroogde frambozen op de topping en in de vulling ontstaat er een ware smaakexplosie. Verrassend lekker én net weer even anders dan anders!
Wat deze frambozen chocolade reep bijzonder maakt?
Allergie informatie
Bevat NOTEN, MELK, SOJA en PINDA.
Kan sporen bevatten van GLUTEN.
Ongebrande noten
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
Geef beoordeling over Choco Berry Bliss
De familie Boer weet alles over noten.
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.