Zout & zoet
Chocolade popcorn
Ingrediënten: popcorn (mais), zout, cacaomassa, suiker, cacaoboter, cacaopoeder, volle MELKpoeder, natuurlijke vanille, soja-lecithine.
Bevat tenminste 33,6% cacao.
Inhoud: 1 verpakking bevat 150 gram.
Onze zoute popcorn omhuld in chocolade is een onweerstaanbare traktatie voor iedere snackliefhebber. Elke popcorn wordt met zorg drie keer ondergedompeld in rijke Callebaut melkchocolade, waardoor er een volle, romige smaak ontstaat die perfect samengaat met de lichte zoute bite van de popcorn. Als finishing touch is er een subtiel laagje poedersuiker toegevoegd.
Of je nu op een koude winteravond op de bank kruipt met een dekentje of een bijzondere snack zoekt voor bij een filmavond: deze chocolade-popcorn wordt snel je nieuwe favoriete snack. De combinatie van zoet en zout, krokant en romig, maakt het een uniek lekkere snackervaring waar je keer op keer van wilt genieten.
Bevat LACTOSE.
Kan sporen bevatten van SOJA, NOTEN, PINDA'S, GLUTEN
Ongebrande noten
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
De familie Boer weet alles over noten.
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.