De beste kwaliteit handgemaakte callebout chocolade over ambachtelijk geroosterde amandelen met een vleugje tiramisu.
Heerlijk zacht en vol van buiten met aan de binnenkant een krokante geroosterde amandelnoot.
Suiker EU 39,60 % Amandelen USA 24,00 % Cacaoboter Ivoorkust 14,10 % Volle melkpoeder EU 11,20 % Cacaomassa Ivoorkust 7,40 % Melksuiker EU 1,30 % Zonnebloemolie EU 1,00 % Magere melkpoeder EU 0,50 % Aroma (tiramisu) NL 0,50 % Yoghurtpoeder EU 0,10 % Emulgator: E322 (soja) Bra, Bol, India 0,07 % Glansmiddel: E414 Afrika 0,07 % Glansmiddel: E904 India 0,07 % Natuurlijk vanille aroma MDG 0,07 % 0,00 % 75% chocolade (25% wit, 50% melk)