Carrot cake mix

  • Heerlijke carrot cake bak je zelf met deze mix
  • Compleet & kant-en-klaar
  • Lekker voor jezelf en anderen!
  • Luchtige carrot cake
  • Nog toevoegen water en een beetje boter of olie!


Ingrediënten: 41% (tarwe)bloem (met calcium, ijzer, niacine, thiamine). 36% suiker,

8% plantaardige olie (koolzaad), 6% dextrose, 3% gemodificeerd zetmeel (Tarwe), 

rijsmiddelen ( natriumbicarbonaat, dinatriumdifosfaat, calciumfosfaat), eigeelpoeder, 

gedroogd eiwit, kruiden, zout, rietsuiker, maltodextrine, kleurstof (zuivere karamel), vaste weistoffen (melk)


Carrot cake recept

  1. Doe de 500gram carrot cake mix in een kom.
  2. Voeg 200ml water en 25gr gesmolten boter of olie toe aan de mix en meng door elkaar.
  3. Rasp optioneel 125 gr wortels en voeg toe aan de mix.
  4. Voeg voor een extra bite 75gr walnoten stukjes toe aan het beslag.
  5. Bedek een bakblik met bakpapier of vet deze goed in en giet het carrot cake beslag hierin.
  6. Zet voor 40 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden en laat daarna even afkoelen.
  7. Genieten maar!

Tip: voor een extra wit laagje over de carrot cake mix kan je met Philadelphia werken en wat citroensap!


Beoordelingen