• U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

 



Zalmsalade met asperges en sesamzaad


Zalmsalade met asperges en sesamzaad

Dit heb je nodig

Toevoegen aan winkelmand

Deel dit recept

Zalmsalade met asperges en sesamzaad

Ingrediënten

  • 100 gram zalmfilet
  • 6-8 asperges
  • 3 cherry tomaten
  • 75 gram spinazie
  • 2 eetlepels sesamzaad
  • Een halve citroen
  • Dille
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel balsamico
  • 1 theelepel honing

Bereidingswijze

  1. Kruid de zalm naar eigen smaak met wat zout, peper, dille en citroen.
  2. Verwarm wat olie in de pan en bak de zalm hierin langzaam aan gaar (+/- 15 min).
  3. Snij de tomaten in stukjes.
  4. Roerbak de asperges 3 tot 5 minuten met het sesamzaad.
  5. Mix de olijfolie, balsamico en honing door elkaar tot het een geheel vormt.
  6. Leg de spinazie op een bord en verdeel dit.
  7. Leg hier de asperges en de tomaten op.
  8. Sprenkel hier een scheutje van de dressing op
  9. Doe als laatst de zalm erbij.