• U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

 



Wilde zalm met verse spinazie, pompoen en courgette


Wilde zalm met verse spinazie, pompoen en courgette

Dit heb je nodig

Toevoegen aan winkelmand

Deel dit recept

Wilde zalm met verse spinazie, pompoen en pijnboompitten

Ingredienten

  • Wilde zalmfilet
  • Verse spinazie
  • Courgette
  • Flespompoen
  • Pijnboompitten
  • Sesamzaad
  • Quinoa (optie)

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de courgette en pompoen in blokjes.
  2. Grill de pompoen in de oven tot deze gaar is.
  3. Bak de zalm gaar en de pijnboompitten tot deze mooi goudbruin zijn.
  4. Wok de spinazie en courgette in de pan en kruid deze naar wens.
  5. Voeg de pompoen, zalm sesamzaad en pijnboompitten bij de groenten.

Tip
Quinoa is hier ook lekker bij.
Was de zaden en kook deze 12-15 minuten. Giet ze af en serveer ze bij het gerecht.