• U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

 



Vegetarische lasagna


Vegetarische lasagna

Deel dit recept

Gezonde vegetarische lasagna

Op zoek naar een lekker pasta gerecht maar dan een keer zonder vlees? Deze vegetarische lasagna zit vol gezonde groente en is lekker en gezond ter afwisseling van vlees- en visgerechten in een gevarieerd dieet.

Ingredienten voor de vegetarische lasagna:

  • Volkoren lasagnebladen

  • Fles Sugocasa

  • Potje ricotta

  • Potje groene pesto

  • Aubergine

  • Courgette

  • Bolletje mozzarella

  • Snufje zwarte peper

  • Snufje chillipoeder

  • Teentje knoflook

  • Geraspte kaas

 

Bereiding vegetarische lasagna:

  1.  Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de aubergine in dunne plakjes.

  2. De courgette kun je alvast met de kaasschaaf in dunne plakjes snijden, zet even weg in een bakje.

  3. Doe wat olijflie in de pan, pers de knoflook en doe deze erbij, laat heel kort fruiten. Doe nu de tomatensaus erbij, en een beetje peper en wat chillipoeder naar smaak.

  4. Voeg nu de plakjes aubergine toe, zet het vuur laag en laat even heel zacht sudderen.

  5. Roer de  ricotta even los in een bakje met een flinke eetlepel pesto.

  6. Roer een lepeltje pesto naar smaak bij de tomatensaus. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie. Je kunt nu beginnen met het bouwen van je lasagne.

  7. Zet de lasagna nu voor 45 minuten in de oven, en dan kun je genieten van je vegetarische gerecht!