• Binnen 24 uur verzonden

MSM poeder

100% puur

2 - 3 Dagen
  • Binnen 24 uur verzonden
  • Topkwaliteit producten sinds 1974
  • Gratis levering NL vanaf 40,-
  • Gratis levering BE vanaf 50,-

MSM poeder

Natuurlijk en puur msm poeder. 

1 verpakking bevat 150 gram MSM van het merk pure powder van Jacob Hooy.


Wat is MSM poeder precies?

MSM is van nature een zwavelhoudende stof die voorkomt in alles wat leeft. In dieren, mensen, planten etc dus. Zwavel is het mineraal in MSM wat net als andere mineralen zoals kalium, calcium, fosfor, magnesium en natrium onmisbaar zijn bij het goed functioneren van het menselijk lichaam. Het is dus een natuurlijke stof die het lichaam nodig heeft en o.a. voorkomt in verschillende rauwe groenten.

Dit is gelijk de reden dat niet iedereen voldoende zwavel binnenkrijgt. Daarnaast gaat zwavel verloren als het wordt gekookt. Het kan dus bij een tekort of wanneer je ouder wordt interessant zijn om msm te gebruiken als ondersteuning.


5 redenen om MSM te gebruiken

Omdat MSM net als de andere mineralen een rol speelt bij diverse lichaamsfuncties is het belangrijk dit mineraal voldoende binnen te krijgen. 

  1. Zwavel (MSM) zorgt bijvoorbeeld voor het stimuleren van aanmaak van collageen. Dit is goed voor je huid maar ook voor het herstellen en stimuleren hiervan voor je spierweefsel en kraakbeen.
  2. MSM kan helpen te ondersteunen om afvalstoffen sneller het lichaam uit te drijven waardoor spieren sneller kunnen herstellen. Hierdoor wordt MSM ook vaak gebruikt door sporters.
  3. Doordat MSM de functie ondersteunt van collageen aanmaken wordt MSM veel gebruikt in schoonheidsproducten om op een natuurlijke manier de huid en nagels te stimuleren.
  4. Omdat MSM zorgt dat gif-en afvalstoffen sneller uitgescheiden worden verminderd ook de kans op kleine ontstekingen. 
  5. Zwavel oftewel msm zorgt dat je cellen goed doordringbaar blijven. Hierdoor worden goede stoffen sneller opgenomen en de slechte sneller afgevoerd. 


MSM gebruiken


Gebruik dagelijks 1 theelepeltje msm en meng dit door een sapje, smoothie, yoghurt of pap. 

Niet gebruiken tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding. Uitsluitend te gebruiken voor volwassenen.

Beoordelingen