✓ Binnen 24 uur verzonden*

✓ Verzendkosten á € 3,95

✓ Gratis verzending vanaf € 35

  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

Gezonde noten

Weergegeven:
Sorteren op:

Noten & fruit flakes

Ongebrand & ongezoet

Noten en fruit flakesHeerlijke ongebrande ongezouten notenmixTjokvol gezonde vetzuren, mineralen en ..

Nu vanaf:  

€ 3,95
Meer informatie 

Studentenhaver

Ongebrand & puur

Studentenhaver Deze gezonde ongebrande notenmix bevat: 50% noten: bruine amandelen, witte h..

Nu vanaf:  

€ 3,95
Meer informatie 

Gezonde noten

Het moge alom bekend zijn dat noten gezond zijn. Er zijn vele verschillende soorten noten te koop, die allemaal zo hun gezonde bestandsdelen bevatten. Bij Bas Boer Noten vind je een groot assortiment verschillende noten bij elkaar. Wij verkopen gezonde noten in alle mogelijke soorten en maten. Naast deze gezonde nootjes verkopen we ook nog gedroogd fruit, pitten en zaden, superfood, muesli, chocolade, proteïnen en vitamines. Noten zijn zo gezond omdat ze gezonde vetten bevatten, maar ook eiwitten, mineralen en vitaminen. Het gaat hier dan om de noten die niet gebrand of gezouten zijn. U kunt daarbij onder andere denken aan amandelen, cashewnoten, hazelnoten, macadamia noten en dop pinda's.

Gezonde noten kopen bij Bas Boer Noten

Bas Boer Noten is een van de grootste online speciaalzaken op het gebied van gezonde noten die u online kunt vinden. Bij onze webwinkel verkopen we noten in verpakkingen van verschillende formaten. Zo verkopen we ook onze speciale notenmixen. Het gaat hier om mixen van gezonde nootjes, die ook nog eens onweerstaanbaar lekker zijn. U kunt hierbij denken aan onder andere studentenhaver en onze cranberry notenmix, maar ook aan notenmelange, superfood choc mix, vega mix, superfood mix en onze populaire vega lekker mix. Al deze verschillende mixen zijn eenvoudig te bestellen via onze website. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling zo snel mogelijk uw kant opkomt.

Ook gezonde noten kopen?

Op onze website vindt u alle verschillende soorten noten overzichtelijk bij elkaar. U kunt hier dan ook eenvoudig een bestelling maken. Mocht u vragen hebben over onze noten en notenmixen, dan vindt u elders op onze site hier uitgebreide informatie over. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen als u een vraag heeft over een bepaald onderwerp. Als u eens lekker gezond wilt genieten, dan raden we u aan om gewoon even op onze website te kijken. U zult dan zien waarom Bas Boer Noten een grote reputatie geniet op het gebied van gezonde, lekkere noten!

De familie Boer staat altijd klaar voor een praatje. Bel, mail of bezoek ze op de markt.