• U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

 



Gezonde kipkerriesalade


Gezonde kipkerriesalade

Deel dit recept

Gezonde kipkerriesalade 

Ingrediënten voor circa 3 à 4 personen

  • 175 gram kipfilet
  • 1 avocado
  • 1 gekookt ei
  • 1 schijfje ananas
  • 2 theelepels mosterd
  • 1 theelepel kurkuma
  • 1 theelepel kerriepoeder (of meer naar smaak)
  • Snufje zeezout 

Bereidingswijze

  1. Breng in een steelpannetje water aan de kook.
  2. Zodra het water kookt voeg dan een snufje zeezout en de kipfilet in het water.
  3. Laat de kipfilet ongeveer 10 minuten koken.
  4. Kook ondertussen in een ander pannetje het ei hard.
  5. Snijd de ananas in kleine stukjes.
  6. Wanneer de kipfilet klaar is leg je hem op een bordje een laat je hem kort afkoelen.
  7. Eenmaal afgekoeld kun je de kipfilet ‘plukken’, hierdoor krijg je mooie kleine reepjes kipfilet.
  8. Pel het eitje en meng dit met de avocado, kipfilet, ananas en de kruiden.
  9. Breng eventueel extra op smaak met een snufje zeezout of extra kruiden en serveer op een cracker of broodje.