• U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

 



Eiwitrijke amaranthpap


Eiwitrijke amaranthpap

Deel dit recept

Eiwitrijke amarantpap

Ingrediënten amaranthpap 

  • 30 gram amaranthvlokken
  • 300 ml (plantaardige) melk naar keuze
  • 2 eetlepels biologische pindakaas
  • 1 banaan
  • 1 theelepel kaneel
  • Sap van een halve citroen

Bereidingswijze

  1. Week ’s nachts 30 gram amaranthvlokken in ruim water met het sap van een halve citroen.
  2. Giet het water ’s ochtends af en spoel de amarant goed schoon.
  3. Breng daarna de melk aan de kook, wanneer het begint te borrelen voeg je de amaranthvlokken toe en laat je het zachtjes koken gedurende 15 minuutjes.
  4. Snij ondertussen de banaan in plakjes.
  5. Wanneer de amaranth nog circa 3 minuten te gaan heeft, voeg je de banaan en de kaneel toe en roer je het geheel goed door.
  6. Schep het over in een ontbijtkom en voeg de pindakaas toe.