✓ Binnen 24 uur verzonden*

✓ Verzendkosten á € 3,95

✓ Gratis verzending vanaf € 35

  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

Biologische witte peper

Weergegeven:
Sorteren op:

Biologische witte peper

Puur & fijn gemalen

Biologische witte peperFijn gemalen witte peper poeder van biologische oorsprong. Merk: Seven O..

Nu vanaf:  

€ 2,50
Meer informatie 
Je zou misschien denken dat peper peper is. Wat kan er nu biologisch zijn aan dit product? Vergis je echter niet. Als jij witte peper die biologisch is verbouwd gebruikt, dan zul je merken dat je een product in huis haalt waar je jezelf lekker bij gaat voelen. Het product dat wij verkopen is van biologische oorsprong, wat inhoudt dat het is verbouwd volgens alle strenge eisen die aan biologisch eten worden gesteld. Bij Bas Boer Noten houden we dit in de gaten, aangezien we onze klanten die producten en kwaliteit willen leveren die ze verwachten. Meer weten? Kom dan even in onze webshop kijken voor meer informatie.

Witte peper die biologisch verbouwd is kopen

Bij onze webshop vind je de producten die echt biologisch verbouwd zijn. Je hoeft er zodoende geen zorgen om te maken of je wel in huis haalt wat je verwacht. Bij Bas Boer Noten zijn we al sinds 1974 bezig met gezonde producten die ook nog eens heel erg lekker zijn. Kijk dan ook gewoon even in ons assortiment als je meer wilt weten over onze producten. Biologische witte peper kopen doe je ook bij ons. Bestel het eenvoudig in onze webshop of loop eens bij ons langs op een van de vele markten waar wij onze waren verkopen.

Biologische witte peper kopen?

We zijn bij Bas Boer Noten gek op de producten die we verkopen. We staan voor deze artikelen en kunnen je garanderen dat wij niks verkopen dat niet op zijn minst een klein beetje gezond is. Onze producten zijn een ware bron van gezonde bestanddelen. Bij ons geen toegevoegde rommel of onnatuurlijke E-nummers. Als je meer te weten wil komen over de producten die wij verkopen, dan beantwoorden wij graag al je vragen. Je kunt ons even een mailtje sturen, maar je mag ook gezellig langs komen bij onze notenkraam. Hier kun je gelijk al onze producten in het echt zien… En ruiken!

De familie Boer staat altijd klaar voor een praatje. Bel, mail of bezoek ze op de markt.