✓ Binnen 24 uur verzonden*

✓ Verzendkosten á € 3,95

✓ Gratis verzending vanaf € 35

  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

Biologische walnoten

Weergegeven:
Sorteren op:

Walnoten BIO 800gram Actie!

Ongebrand & ongezouten

Biologische walnoten 100% pure biologische walnotenNatuurlijke, iets bittere walnoot-smaak E..

Nu vanaf:  

€ 13,95
Meer informatie 
Ben jij iemand die er wel van houdt om walnoten te eten? Ben je nu op zoek naar een webshop waar ze de biologische variant van deze noten verkopen? Dan raden we je aan om eens een kijkje te komen nemen in de webshop van Bas Boer Noten. We hebben een ruim assortiment noten en zaden voor je klaar staan, waarbij een flink deel van ons assortiment biologisch is. Al deze biologisch producten, zoals biologische walnoten, voldoen aan alle strenge eisen waar deze producten aan moeten voldoen. We zorgen ervoor dat die lekkere walnoten ook biologisch geteeld zijn.

Biologische walnoten kopen

Als jij op zoek bent naar een webshop voor noten en zaden waar de verantwoordelijke mensen ook echt verstand van zaken hebben, dan raden we je aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen op onze website. We verkopen namelijk een groot aantal producten waar we al jarenlang mee werken. Bas Boer Noten is een notenshop die al sinds 1974 bestaat. We kunnen zodoende dan ook al je vragen over noten en zaden en het gebruik hiervan beantwoorden. We hebben op onze website ook een groot aantal lekkere recepten staan waarvan we zeker weten dat jij hier ook van gaat genieten.

Biologische walnoten kopen bij Bas Boer Noten

Ben jij benieuwd geworden naar de smaak van biologische walnoten? Dan kijk je toch gewoon even op onze website. Hier kun je namelijk heel eenvoudig een bestelling maken. Kies de hoeveelheid die je wilt bestellen en rond je bestelling af. Hierna zorgen wij ervoor dat je die heerlijke noten zo snel mogelijk in huis krijgt. Wil je niet langer wachten? We staan ook elke week op een groot aantal verschillende markten. Hier kun je de noten meteen meenemen als je dit wilt. Je kunt dan ook de andere producten uit ons ruime assortiment eens bekijken.

De familie Boer staat altijd klaar voor een praatje. Bel, mail of bezoek ze op de markt.