✓ Binnen 24 uur verzonden*

✓ Verzendkosten á € 3,95

✓ Gratis verzending vanaf € 35

  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

Biologische tapiocameel

Weergegeven:
Sorteren op:

Tapiocameel bio

Glutenvrij & biologisch

Tapiocameel biologischBiologisch en glutenvrij bindmiddelIdeaal voor het binden van soepen, sauzen e..

Nu vanaf:  

€ 2,95
Meer informatie 
Ben jij iemand die zelf wel eens soepen, sauzen of pap maakt? Dan weet je dat je hiervoor altijd een bindmiddel nodig hebt. Er zijn heel wat verschillende bindmiddelen te koop, maar bij Bas Boer Noten ben je aan het juiste adres voor een bindmiddel dat geheel natuurlijk is. Wij verkopen namelijk biologische tapiocameel. Dit is gemaakt van cassave en is ook wel bekend onder de naam Maniokwortel. Inderdaad, het wordt ook gebruikt als ingrediënt voor kroepoek. Als je het gebruikt in een gerecht, dan zul je merken dat er hierdoor een luchtig element aan je eten wordt tegevoegd.

Tapiocameel dat biologisch verbouwd is

Bij ons koop je tapiocameel dat geheel biologisch is verbouwd. Ons product is honderd procent natuurlijk, wat door ons zelf goed in de gaten wordt gehouden. Zo weet je zeker dat het tapiocameel wat je in je gerechten gebruikt ook echt helemaal natuurlijk is. Biologische tapiocameel is een product dat ideaal geschikt is als bindmiddel. Het is van nature glutenvrij en bevat zetmeel. Hierdoor is het een veganistisch bindmiddel voor in al je soepen, sauzen en andere gerechten. De hoeveelheid producten waar je tapiocameel in kunt gebruiken is zeker indrukwekkend te noemen.

Ook biologische tapiocameel kopen?

Wil jij biologische tapiocameel kopen bij een webshop met ervaring en kennis op het gebied van natuurlijke producten? Bij Bas Boer Noten zit je dan goed. Wij hebben namelijk een ruim assortiment lekkere, natuurlijke producten voor je klaarstaan, die door ons heel zorgvuldig zijn geselecteerd. Je hoeft je geen zorgen te maken dat een bepaald biologisch product bij ons niet 100 procent biologisch is. Producten als ons tapiocameel dat biologisch is verbouwd worden namelijk goed gecontroleerd, om je een honderd procent biologische garantie te kunnen geven.

De familie Boer staat altijd klaar voor een praatje. Bel, mail of bezoek ze op de markt.