✓ Binnen 24 uur verzonden*

✓ Verzendkosten á € 3,95

✓ Gratis verzending vanaf € 35

  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

Biologische sesamolie

Weergegeven:
Sorteren op:

Sesamolie biologisch

Biologisch & koudgeperst

Biologische sesamoliePure koudgeperste sesamolie van het merk de nieuwe band. 1 fles bevat 500 ml...

Nu vanaf:  

€ 5,85
Meer informatie 
Bij Bas Boer Noten vind je een ruim assortiment producten op het gebied van noten en zaden. We weten allemaal wel dat noten en zaden heel erg gezond zijn, maar laten we vooral ook niet vergeten dat deze zaken ook vooral heel erg lekker zijn! Neem bijvoorbeeld onze biologische sesamolie. Het is een olie die is geperst uit gepelde sesamzaadjes die een zeer nootachtige smaak hebben. Het is een olie die bijvoorbeeld heel lekker is om te gebruiken in een dressing, maar die het daarnaast ook gebruikt kan worden om een bepaald gerecht nog lekkerder te maken.

Sesamolie biologisch

Wil je biologische sesamolie kopen? Als jij op zoek bent naar een webwinkel waar je biologische sesamolie kunt kopen, dan hoef je alleen maar even te komen kijken in de webshop van Bas Boer Noten. Wij verkopen deze olie en hebben op onze website ook allerhande recepten staan waar je biologische sesamolie in kunt gebruiken. Bij ons ben je zeker dat het hier gaat om echte sesamolie. Er wordt namelijk nog wel eens slaolie verkocht als sesamolie, alleen maar omdat hier een klein beetje sesamolie voor de smaak aan wordt toegevoegd. Bij ons kun je er altijd op rekenen dat onze producten helemaal natuurlijk en eerlijk zijn.

Sesamolie van biologisch geteelde sesamzaadjes

Producten moeten aan grondige eisen voldoen voordat ze biologisch genoemd mogen worden. We letten er bij Bas Boer Noten ook goed op dat alle producten die wij als biologisch verkopen ook echt biologisch zijn. We beantwoorden graag alle vragen die je hier maar over kunt hebben. Wil je daarbij ook meer weten over de vele andere producten die we bij Bas Boer Noten verkopen? Neem gewoon eens rustig een kijkje in onze webshop, of kom een keer langs op een van de markten waar wij elke week staan. Meer informatie hierover vind je op onze website.

De familie Boer staat altijd klaar voor een praatje. Bel, mail of bezoek ze op de markt.