✓ Binnen 24 uur verzonden*

✓ Verzendkosten á € 3,95

✓ Gratis verzending vanaf € 35

  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

Biologische rode bietensap

Weergegeven:
Sorteren op:

Rode bieten sap, biologisch

Biologisch & puur

Rode bieten sap, biologisch 100% pure bieten sap Deze biologische bietensap is op ambacht..

Nu vanaf:  

€ 4,51
Meer informatie 
Als jij op zoek bent naar een webwinkel waar ze natuurlijke voeding verkopen die ook nog eens heel lekker is, dan hoef je alleen maar even te kijken bij Bas Boer Noten. Dit is een webwinkel waar je de lekkerste producten terug kunt vinden, zonder dat je bang hoeft te zijn voor toegevoegde smaak- en kleurstoffen. Neem bijvoorbeeld ons heerlijke biologische rode bietensap. Dit is een soort sap waar je zeker van gaat genieten. Het is natuurlijk lekker en natuurlijk niet te duur. Wij verkopen onze producten tegen vriendelijke prijzen, zodat een zo groot mogelijk aantal mensen hier echt van kan genieten.

Biologische rode bietensap kopen bij Bas Boet Noten

Rode bietensap die biologisch is gemaakt, smaakt net dat kleine beetje lekkerder. Dit is te danken aan het feit dat je lichaam waarschijnlijk heel blij is dat je voor dit product hebt gekozen. Het zit vol met goede vitamines, mineralen en zuren die je lichaam helpen in de strijd tegen negatieve stoffen. We kunnen hier een heel verhaal over ophangen, maar we kunnen je eigenlijk beter gewoon aanraden deze lekkere sap eens te proberen. Als het rode bietensap biologisch is verbouwd weet je ook nog eens dat het product extra gezond is. Je voelt de vitamines bij wijze van spreken direct hun goede werk doen.

Ook biologische rode bietensap kopen?

Als jij ons biologische rode bietensap eens wilt uitproberen, dan raden we je aan om het gewoon eens bij ons te bestellen. Wij hebben dit product altijd in ons assortiment voor je klaarstaan. Het is eenvoudig online bij ons te kopen, waarbij wij er dan voor zorgen dat je jouw bestelling zo snel mogelijk opgestuurd krijgt. Langskomen bij onze notenkraam en het product daar kopen kan natuurlijk ook. Loop dan gewoon even bij ons langs op een van de markten waar wij te vinden zijn. Je kunt hier dan ook gelijk in levende lijve zien welke andere lekkere producten wij klaar hebben staan.

De familie Boer staat altijd klaar voor een praatje. Bel, mail of bezoek ze op de markt.