✓ Binnen 24 uur verzonden*

✓ Verzendkosten á € 3,95

✓ Gratis verzending vanaf € 35

  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

Biologische paranoten

Weergegeven:
Sorteren op:

Paranoten biologisch

Biologisch & natuurlijk

Biologische paranoten 100% biologisch gecertificeerde paranoten Paranoten, de noot rijk aan ..

Nu vanaf:  

€ 6,95
Meer informatie 
Hou jij ook zo van paranoten. Dit is een soort noot die nog niet zo heel lang bekend is in Nederland. Inmiddels heeft deze noot wel een stevige plek veroverd van mensen die noten lekker vinden. Het is een noot die een lekkere smaak heeft en die het dan ook heel goed doet in bijvoorbeeld een zalige notenmix. Bij Bas Boer Noten is de paranoot dan ook volop te koop. We verkopen ook biologische paranoten. Dit is een noot die nog gezonder is dan een gewone paranoot. We raden je dan ook aan om deze noten eens te proberen als je op zoek bent naar een lekkere, gezonde snack waar je geen genoeg van kunt krijgen.

Paranoten die biologisch zijn verbouwd

Voordat een noot het predicaat biologisch mag krijgen, moet er wel aan een groot aantal strenge eisen voldaan worden. Deze eisen hebben betrekking op de manier waarop de noten worden verbouwd en wat hier allemaal bij wordt gebruikt. We raden je dan ook aan om eens een kijkje te nemen op onze website als je meer wilt weten over biologische paranoten en in welke samenstellingen wij deze allemaal voor je te koop hebben. Als onderdeel van een lekkere biologische notenmix? Of toch gewoon apart om zelf ergens aan toe te voegen? Alles is op dit gebied mogelijk.

Biologische paranoten kopen

Wil jij biologische paranoten kopen bij Bas Boer Noten? Dan zul je zien dat dit heel eenvoudig is. Wij hebben namelijk een groot assortiment noten en zaden voor je klaarstaan en de paranoot is daar een belangrijk onderdeel van. We hebben verschillende aanbiedingen op het gebied van paranoten, altijd tegen zeer vriendelijke prijzen. U kunt ons gehele assortiment ook eens komen bekijken bij onze notenkraam. Deze vindt u op een groot aantal markten door heel Nederland. Kijk op onze website om de informatie te vinden over de dagen en plaatsen waar we te vinden zijn.

De familie Boer staat altijd klaar voor een praatje. Bel, mail of bezoek ze op de markt.