✓ Binnen 24 uur verzonden*

✓ Verzendkosten á € 3,95

✓ Gratis verzending vanaf € 35

  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

Biologische oregano

Weergegeven:
Sorteren op:

Oregano biologisch

100% natuurlijk

Biologische oregano kruidenNatuurlijk gedroogd oregano blaadjes. 100% biologisch. 1 verpakking ..

Nu vanaf:  

€ 1,75
Meer informatie 
Oregano is een product dat veel mensen graag gebruiken. Het is een lekker, gezond product dat veel smaak heeft. Het is dan ook een echte toevoeging voor een groot aantal verschillende maaltijden. Bij Bas Boer Noten verkopen we de lekkerste biologische oregano. Dit is een vorm van oregano die door de natuurlijk manier van produceren nog lekkerder is dan gewone oregano, maar waar je jezelf een stuk gezonder bij voelt. Oregano die biologisch is verbouwd hoeft helemaal niet duurder te zijn dan gewone oregano, zoals je ook zult zien als je eens een kijkje neemt in onze webshop.

Biologische oregano kopen

Als je op zoek bent naar lekkere oregano die niet alleen goed smaakt, maar die ook goed is voor je lijf en leden, dan raden we je aan eens een kijkje te komen nemen in onze webshop. Hier hebben we een zeer ruim assortiment aan biologische producten voor je klaarstaan. Gezonde, smakelijke producten waarbij je er zeker van kunt zijn dat je hier echt natuurlijk van gaat genieten. Oregano is een natuurlijk smaakversterker die populair is op Italiaanse gerechten, maar die natuurlijk ook lekker is als je hem gebruikt op een andere soort maaltijd. De biologische oregano die wij verkopen voldoet aan alle strenge eisen die er gelden voor biologische producten.

Oregano die biologisch is geteeld

Een product mag niet zomaar biologisch worden genoemd. Het is verplicht dat dit voedsel ook echt helemaal natuurlijk is verbouwd. Er mogen geen chemische middelen bij de productie worden gebruikt. Wil je meer weten over onze biologische producten? Je mag altijd contact met ons opnemen met je vragen. Wij staan klaar om al deze vragen voor je te beantwoorden. Of loop eens langs bij onze notenkraam, waar we ook klaar staan voor al je vragen over onze producten. Je kan hier dan zien, en ruiken, dat wij de lekkerste noten, zaden, pitten en aanverwante producten verkopen.

De familie Boer staat altijd klaar voor een praatje. Bel, mail of bezoek ze op de markt.