✓ Binnen 24 uur verzonden*

✓ Verzendkosten á € 3,95

✓ Gratis verzending vanaf € 35

  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

Biologische macadamia noten

Weergegeven:
Sorteren op:

Macadamia noten biologisch

Biologisch & ongebrand

Biologische macadamia noten100% biologische macadamia noten (style 0)ongebrand & ongezoutenVol g..

Nu vanaf:  

€ 5,50
Meer informatie 
De macadamia noot is een noot die altijd lekker is en die tot de populairste noten behoort. Dat is ook niet zo gek, want dit is een noot die een geheel eigen smaak heeft en waar je dan ook echt van kunt genieten. Bij Bas Boer Noten verkopen we deze noot in meerdere verschillende uitvoeringen. We hebben het dan bijvoorbeeld ook over biologische macadamia noten, die net zo lekker zijn, maar ook nog eens extra gezond. Macadamia noten die biologisch zijn geteeld moeten aan een groot aantal eisen voldoen, zodat ze ook daadwerkelijk biologisch genoemd kunnen worden.

Biologische macadamia noten kopen

Bij Bas Boer Noten ben je aan het juiste adres voor de lekkerste noten en zaden. We raden je dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen als je die lekkere noten bij ons wilt bestellen. De noten die wij verkopen zijn gegarandeerd honderd procent biologisch verbouwd. Dit moet ook, anders mag hier officieel niet het predicaat biologisch aan worden gegeven. De biologische macadamia noten die wij verkopen zijn onderdeel van een groot aanbod aan biologische producten in ons assortiment. Lekkere producten die daarnaast ook nog eens heel erg gezond zijn. Deze noten zijn dan ook een ideale toevoeging aan je dieet.

Wil jij ook biologische macadamia noten kopen?

Bij Bas Boer Noten ben je aan het juiste adres als je graag de lekkerste noten en zaden wilt kopen. Dit doe je eenvoudig op onze website, waar je snel een bestelling kunt maken. We hebben ons volledige assortiment voor je online gezet en raden je dan ook aan om hier eens te kijken als je op zoek bent naar bijvoorbeeld macadamia noten die biologisch zijn verbouwd. Maar je kunt ook altijd een keer langskomen op een markt waar wij staan. Hier mag je dan ook gelijk al je vragen over onze producten op ons afvuren.

De familie Boer staat altijd klaar voor een praatje. Bel, mail of bezoek ze op de markt.