✓ Binnen 24 uur verzonden*

✓ Verzendkosten á € 3,95

✓ Gratis verzending vanaf € 35

  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

Biologische maca poeder

Weergegeven:
Sorteren op:

Maca poeder biologisch 200 gram

Biologisch & puur

Maca poeder biologisch 100% pure en biologische maca poeder Bron van ijzer en magnesium ..

Nu vanaf:  

€ 6,95
Meer informatie 
Als jij een kijkje hebt genomen in ons assortiment producten, dan ben je misschien ook wel ons maca poeder tegengekomen. Veel mensen trekken dan de wenkbrauwen omhoog en vragen zich af wat biologische maca poeder nu precies is. Laten we beginnen om te zeggen dat het, net als de andere producten die wij verkopen, heel gezond is. Niet onbelangrijk is ook het feit dat dit heel lekker is. Het wordt namelijk gemaakt van een knolgewas dat al door de Inca's werd gebruikt als superfood. Het komt oorspronkelijk uit het Andes gebergte in Peru, waar de Inca's ervan overtuigd waren dat dit een gewas was dat vol met goede bestanddelen zat. Ook nu is dit een knolgewas dat heel populair is.

Maca poeder biologisch verbouwen

Als Maca poeder biologisch wordt verbouwd, dan komt er een hele lijst met strenge eisen om de hoek kijken. Je mag een product niet zomaar biologisch noemen. Er mogen dan echt alleen maar natuurlijke middelen worden gebruikt om een gewas te laten groeien. Het is alle moeite wel waard, want Maca poeder dat biologisch is verbouwd is een enorme bron aan goede bestanddelen. Je vraagt je nu misschien af waar je dit poeder dan wel in gebruikt? Heel eenvoudig. De volgende keer dat jij een bak yoghurt neemt, dan strooi je hier gewoon een aantal lepels Maca poeder doorheen. Lekker en, zoals we al zeiden, heel gezond!

Biologische Maca poeder kopen

Met biologische Maca poeder haal je een product in huis wat je een enorme energieboost geeft. Lekker in je yoghurt, of doe het eens door je kwark of smoothie. Het is van nature glutenvrij, maar is wel verpakt in een fabriek waar ook noten en pinda's worden verpakt. Houd daar dan ook even rekening mee. Biologische Maca poeder bestel je eenvoudig in onze webshop. Je kunt ook altijd even langskomen bij onze notenkraam om het hier te komen kopen. Probeer het gewoon eens en je zult merken dat dit een lekker, gezond product is waar je jezelf lekker fit bij voelt.

De familie Boer staat altijd klaar voor een praatje. Bel, mail of bezoek ze op de markt.