✓ Binnen 24 uur verzonden*

✓ Verzendkosten á € 3,95

✓ Gratis verzending vanaf € 35

  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

Biologische kikkererwten

Weergegeven:
Sorteren op:

Kikkererwten biologisch

Puur & biologisch

Kikkererwten 100% biologische gedroogde kikkererwten Een van de gezondste soorten peulvrucht..

Nu vanaf:  

€ 2,95
Meer informatie 
Op zoek naar een lekkere toevoeging voor je maaltijd, die ook nog eens heel gezond is? Ben je gek op peulvruchten maar wil je eens een keer een andere soort proberen? Dan kunnen wij je zeker aanraden om eens kikkererwten te proberen. Dit is een lekkere, gezonde peulvrucht die het goed doet bij een groot aantal verschillende maaltijden. Ze zijn te vergelijken met bonen, linzen en pinda's en hebben dezelfde gezonde ingrediënten die deze andere producten ook hebben. Ze zijn onderdeel van een gezond voedingspatroon en zelfs toegevoegd aan de schijf van vijf. Biologische kikkererwten zijn dan nog eens extra gezond.

Kikkererwten die biologisch zijn geteeld kopen

Kikkererwten zijn onder andere zo goed voor je omdat ze een goede bron van vezels zijn. Zodoende zijn ze toe te voegen aan elk vezelrijk dieet. Vezels zijn goed voor je omdat ze onder andere een positief effect hebben op je spijsvertering. Daarnaast zitten in biologische kikkererwten ook allerlei andere gezonde stoffen. Neem bijvoorbeeld polyfenolen. Dit zijn antioxidanten die slechte stoffen in je lichaam te lijf gaan. Zo'n boost kan iedereen wel eens gebruiken! Niet geheel onbelangrijk: in kikkererwten vind je relatief weinig calorieën. Nog een reden om deze peulvrucht aan je dieet toe te voegen.

Biologische kikkererwten kopen

Wil jij meer weten over de gezonde voordelen van kikkererwten die biologisch zijn geteeld? Dan raden wij je aan om gewoon eens een kijkje te nemen in ons assortiment. Of neem een keer contact met ons op. We hebben veel kennis op het gebied van noten, zaden, pitten en aanverwante producten en delen deze kennis graag met jou. Stuur ons eens een mailtje, of kom langs bij onze notenkraam. We staan elke week op zeven verschillende markten, waar jij terecht kunt met al je vragen, of om onze producten direct te kopen natuurlijk!

De familie Boer staat altijd klaar voor een praatje. Bel, mail of bezoek ze op de markt.