✓ Binnen 24 uur verzonden*

✓ Verzendkosten á € 3,95

✓ Gratis verzending vanaf € 35

  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

Biologische granaatappelsap

Weergegeven:
Sorteren op:

Granaatappelsap, biologisch

Granaatappelsap, biologisch 100% pure biologische granaatappel sapInhoud: 750ml per fles. Deze..

Nu vanaf:  

€ 4,51
Meer informatie 
Granaatappelsap is een frisse, gezonde dorstlesser. Het is een soort sap die het bijzonder goed doet bij mensen die eens een keer wat anders willen dan de dranken die ze normaal gesproken op een dag drinken. Deze licht zure drank heeft een groot aantal vitamines en antioxidanten en is dan ook een welkome aanvulling van uw dagelijks eet- en drinkpatroon. Bij Bas Boer Noten verkopen we naast gewoon granaatappelsap ook ons heerlijke biologische granaatappelsap. Dit is een versie van ons sap waarbij u er zeker van kunt zijn dat er nog meer gezonde ingrediënten in zitten. De granaatappels voor dit sap zijn gecontroleerd biologisch geteeld.

Granaatappelsap biologisch

Misschien denkt u dan granaatappelsap biologisch is van nature, maar dat is niet helemaal waar. Bij een biologische manier van telen zijn er namelijk allerhande strenge eisen aan wat er wel en niet mag gebeuren bij het kweken van granaatappels. Gaat u bij ons het biologische granaatappelsap kopen, dan kunt u er zeker van zijn dat dit geheel volgens deze strenge regels is geproduceerd. Als u regelmatig dit product bij ons koopt en gebruikt, dan zult u al snel de positieve effecten van deze gezonde toevoeging aan uw dagelijks leven merken.

Biologische granaatappelsap kopen

Wilt u dat lekkere biologische granaatappelsap kopen bij onze webshop? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Wij hebben in onze webshop een zeer ruim assortiment biologische producten klaarstaan, waar we u graag alles over vertellen. Mail of bel ons gewoon even als u een vraagje heeft over de producten die wij verkopen. Wist u trouwens dat wij ook een notenkraam hebben die op meerdere verschillende markten door Nederland te vinden is? Hier kunt u ook ons biologische granaatappelsap kopen, of gewoon eens lekker neuzen door ons heerlijke assortiment overige producten.

De familie Boer staat altijd klaar voor een praatje. Bel, mail of bezoek ze op de markt.