✓ Binnen 24 uur verzonden*

✓ Verzendkosten á € 3,95

✓ Gratis verzending vanaf € 35

  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

Biologische chocolade reep puur

Weergegeven:
Sorteren op:

Bio chocoladereep 85% puur

85% cacao

Biologische pure chocoladereepMerk: VivaniInhoud: 100 gram pure chocolade, minimaal 85% cacao.Ingred..

Nu vanaf:  

€ 2,20
Meer informatie 
Wat kan een reep chocolade toch enorm lekker zijn. Weet je echter wel wat je in de supermarkt in huis haalt? Dat zijn repen waar weinig chocola van te maken valt. In sommige gevallen heeft er misschien een cacaoboon overheen gevlogen, maar daar blijft het dan ook bij. Die suikerbommen, wie zit daar nou eigenlijk echt op te wachten? Voor een biologische chocolade reep die puur is kom je gewoon eens kijken in onze webshop. Hier vind je repen die echt van chocolade zijn gemaakt en waar geen rommel aan is toegevoegd. Een chocolade reep puur die biologisch is verbouwd smaakt gewoon zoveel echter en lekkerder!

Biologische chocolade reep puur kopen

Bij ons kun je altijd een lekkere biologische, pure chocoladereep kopen. We hebben deze repen natuurlijk ook in meerdere andere smaken. Als je deze reep bij ons koopt, dan weet je het een eerlijk product is, dat ook op een eerlijke manier is gemaakt. Het is genieten om de smaak van echte cacao te proeven in onze repen en niet het idee te hebben dat je net je tanden in een tablet suiker met een smaakje hebt gezet. Kom dan ook eens een biologische chocolade reep puur kopen bij Bas Boer Noten. Dit product bieden we je ook nog eens aan tegen een eerlijke prijs. Wat wil je nog meer?

Een chocolade reep puur die biologisch is verbouwd

Een biologische chocolade reep die puur is smaakt heerlijk, je wilt nooit meer terug naar die nep chocola repen die je in de winkel terugvindt. We verkopen naast deze repen ook nog een groot aantal andere producten die heerlijk en gezond zijn. De lekkerste noten, de meest gezonde zaden, met daarnaast ook nog eens een groot aantal andere producten. Je kan het zo gek niet bedenken of we verkopen het wel bij Bas Boer Noten. Meer weten over onze producten? Kijk dan gewoon even op onze website of loop een keer langs bij onze notenkraam, die zeven keer per week op een Nederlandse markt te vinden is.

De familie Boer staat altijd klaar voor een praatje. Bel, mail of bezoek ze op de markt.