✓ Binnen 24 uur verzonden*

✓ Verzendkosten á € 3,95

✓ Gratis verzending vanaf € 35

  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

Biologische aronia bessensap

Weergegeven:
Sorteren op:

Aronia bessensap bio

Biologisch & puur

Aronia bessensap biologisch100% biologische aronia bessenZonder additievenZonder toegevoegde suikers..

Nu vanaf:  

€ 5,99
Meer informatie 
Heb jij wel eens gehoord van Aronia bessen? Dit zijn bessen die lekker smaken en die heel goed voor je zijn. Ze zijn een echte bron van vitamines en mineralen. Stop een bes in je mond en je voelt bij wijze van spreken de vitamines al door je lichaam racen! Bij Bas Boer Noten kun je niet alleen deze bessen kopen, maar ook het lekkerste sap dat hier van gemaakt is. Ons biologische Aronia bessensap is alom vermaard. We raden je dan ook aan om eens in onze webshop te kijken als je dit product wilt gaan kopen. Wij helpen je graag verder en kunnen ook al je vragen voor je beantwoorden.

Aronia bessensap dat biologisch is gemaakt

Een sapje mag niet zomaar biologisch worden genoemd. Er moet aan een groot aantal eisen worden voldaan voordat je zomaar kunt zeggen dat een sapje honderd procent natuurlijk is. Geen chemische bestrijdingsmiddelen, geen onnatuurlijke toevoegingen… Bij Bas Boer Noten zorgen we er altijd voor dat de producten die we verkopen ook echt natuurlijk zijn. We raden je dan ook aan om, wil je biologische aronia bessensap kopen, dit bij Bas Boer Noten te komen doen. In onze webshop hebben we het voor je klaarstaan, maar je kan natuurlijk ook altijd een keer langslopen bij onze notenkraam.

Het lekkerste biologische Aronia bessensap kopen

Aronia bessensap dat biologisch is vind je bij Bas Boer Noten. We hebben ook een groot aantal andere biologische, natuurlijke producten voor je klaarstaan. Neem gewoon eens een kijkje in ons assortiment als je meer wilt weten over deze producten, maar je kunt natuurlijk ook gewoon even contact met ons opnemen als je vragen hebt.

De familie Boer staat altijd klaar voor een praatje. Bel, mail of bezoek ze op de markt.