✓ Binnen 24 uur verzonden*

✓ Verzendkosten á € 3,95

✓ Gratis verzending vanaf € 35

  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

Biologische abrikozen

Weergegeven:
Sorteren op:

Abrikozen biologisch

Puur & gedroogd

Biologische abrikozenBiologische zongedroogde abrikozen. Zonder toevoegingen. Afkomstig uit TurkijeD..

Nu vanaf:  

€ 3,50
Meer informatie 
Ben jij ook zo gek op abrikozen? Dit is een heerlijke soort fruit waar jong en oud van kunnen genieten. Het is ook een soort fruit die heel lekker is als deze gedroogd is. Als je wel eens een foto hebt gezien van abrikozen die biologisch zijn geteeld en daarna in de zon gedroogd, dan zal je opvallen dat deze bruin zijn. Je vraagt je dan misschien af waar die kleur vandaan komt? Dit komt allemaal door het natuurlijke proces dat bij de droging van de abrikozen in werking wordt gesteld. Wil jij hier meer over weten? Dan kom je toch gewoon een keer een kijkje nemen op onze website, of mail ons je vragen door.

Biologische abrikozen kopen

Als jij graag biologische abrikozen wil kopen, dan ben je bij Bas Boer Noten aan het juiste adres. Wij houden ons al sinds 1974 bezig met de verkoop van noten, zaden en gedroogd fruit en we weten dan ook als geen ander waar je het lekkerste gedroogde fruit vandaan haalt. Neem nou bijvoorbeeld eens de biologische abrikozen die we in ons assortiment hebben zitten. Deze zijn heerlijk zoet en enorm gezond. We spreken hier met recht van een zoet vitaminebommetje! Abrikozen die biologisch zijn geteeld kunnen we je dan ook van harte aanraden.

Biologische abrikozen kopen bij Bas Boer Noten?

Neem gerust eens op je gemak een kijkje in ons assortiment als je meer wil weten over de producten die wij verkopen. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om een keer langs te komen bij onze notenkraam. We staan zeven keer per week op een markt in Nederland. We hebben op onze website een compleet overzicht staan van plaatsen en tijden, waar je alle informatie hierover terug kunt vinden. Bij Bas Boer Noten vind je kwaliteit en service. We verkopen lekkere producten die ook nog eens heel erg goed voor je zijn. Waar wacht je dan ook op om een heerlijke bestelling bij ons te maken?

De familie Boer staat altijd klaar voor een praatje. Bel, mail of bezoek ze op de markt.