✓ Binnen 24 uur verzonden*

✓ Verzendkosten á € 3,95

✓ Gratis verzending vanaf € 35

  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

Biologisch chiazaad

Weergegeven:
Sorteren op:

Chiazaad biologisch

Raw & biologisch

Biologisch chiazaad100% topkwaliteit biologisch chiazaadChiazaad vol gezonde Omega-3 vetzuren en vez..

Nu vanaf:  

€ 3,95
Meer informatie 
Ben jij op zoek naar een notenshop waar de lekkerste en meest gezonde producten worden verkocht? Een notenshop waar mensen werken die al vele jaren verstand van zaken hebben en die deze kennis graag met u delen? Dan hoef je niet verder te zoeken dan Bas Boer Noten. Bij ons vind je namelijk het ruimste assortiment noten, zaden en aanverwante producten dat online te vinden is. Zoek jij bijvoorbeeld biologisch chiazaad? Dit hebben we in grote hoeveelheden voor je klaarstaan De biologische variant van dit zaad zit vol met Omega 3 vetzuren en vezels en is daardoor echt super gezond.

Chiazaad biologisch

Chiazaad is een product dat behoort tot de populaire superfoods. Dit zijn producten die met rust echte vitaminebommen genoemd mogen worden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat mensen deze producten graag eten of in hun maaltijden gebruiken. Chiazaad zit ook vol met antioxidanten, wat een zeer gunstige invloed heeft op je lichaam. Hiermee wordt bijvoorbeeld effectief afgerekend met vrije radicalen., ongezonde cellen die het voorzien hebben op de gezonde cellen in je lichaam. Vooral voor sporters is het dan ook belangrijk om zoveel mogelijk antioxidanten binnen te krijgen, bijvoorbeeld door middel van chiazaad.

Biologisch chiazaad kopen

Wil jij biologisch chiazaad kopen bij een webwinkel waar mensen werken die verstand hebben van deze producten? Neem dan gewoon eens een kijkje in onze uitgebreide webshop. Of kom eens langs op de markt, waar wij in zeven verschillende plaatsen terug te vinden zijn. Ons chiazaad dat biologisch is geteeld vind je terug in deze kraam. Op onze website vind je informatie over de plaatsen en tijden waarop wij te vinden zijn. Hier kun je ook altijd terecht als je vragen hebt over onze producten of ons bedrijf. Bas Boer Noten is al sinds 1974 actief en deelt haar kennis graag met jou.

De familie Boer staat altijd klaar voor een praatje. Bel, mail of bezoek ze op de markt.