Haverbroodmix glutenvrij

100% glutenvrij

OP VOORRAAD - Binnen 24 uur verzonden.

Glutenvrije haverbroodmix

  • Bakmix voor glutenvrij haverbrood
  • Rijk aan vezels
  • Maak zelf heerlijk vers glutenvrij brood! 
  • Zelf toevoegen: water, boter, snufje zout, zakje gist.

Ingrediënten: glutenvrije haver 64% (meel en vlokken), Aardappelzetmeel, Zonnebloempitten, Suiker, Rijsmiddelen (E575, E500), Verdikkingsmiddelen (xanthaangom).

Inhoud: 450 gram. Merk: Provena.


Glutenvrij haverbrood in 5 stappen van recept naar huisgemaakt brood:

  1. Doe 350 ml warm water in een grote kom of schaal.
  2. Voeg 1 theelepel zout, 50 gram gesmolten boter, de hele inhoud van 1 pak haverbroodmix en een zakje gist (11gram) toe.
  3. Mix het nu tot deeg voor ongeveer 2 minuten met de mixer. 
  4. Vul nu een ingevette bakvorm met het deeg, bedek en laat 40 minuten rijzen. 
  5. Bak nu in 25-30 minuten af in de oven op heteluchtstand op het onderste rek.


Beoordelingen