• U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

 



Avocado- bimisalade met forel en ei


Avocado- bimisalade met forel en ei

Deel dit recept

Avocado-bimisalade met forel

Ingrediënten voor een maaltijdsalade voor 1 persoon

  • 150 gram bimi (broccolini)
  • 125 gram gerookte forelfilet
  • een halve rijpe avocado
  • 1 zachtgekookt eitje
  • een snufje zeezout
  • basilicum naar smaak
  • pijnboompitten
  • kokosolie om in te wokken
  1. Spoel de bimistronkjes schoon, warm wat kokosolie op in een wokpan (of grote koekenpan) en wok de bimi voor ongeveer 6 à 8 minuutjes.
  2. Zet ondertussen een steelpannetje op en kook hierin je eitje (een zachtgekookt eitje moet ongeveer 3 minuutjes, wanneer je het lekkerder vindt dat het eigeel eruit loopt, moet je het eitje ongeveer 2 minuten koken).
  3. Snij de avocado en forelfilet in stukjes.
  4. Wanneer de bimi en het eitje klaar zijn, leg je de bimi op een bordje samen met de forelfilet en de avocado. Pel het eitje en leg deze erbovenop (of snij alvast in reepjes/stukjes). Breng op smaak met een snufje zeezout en wat basilicum. Strooi tot slot nog wat pijnboompitten over het gerecht.