Amandelmeel glutenvrij en biologisch
- 100% glutenvrij
- 100% biologisch amandelmeel.
- Laag in koolhydraten
- 19,5 gr eiwitten per 100gr amandelmeel
Inhoud:
Glutenvrij biologisch amandelmeel.
Glutenvrij amandelmeel
Biologisch en glutenvrij amandelmeel is een mooi alternatief voor bakmeel die gluten bevatten en rijk zijn aan koolhydraten.
Doordat dit amandelmeel in een glutenvrije productie wordt heb je de garantie van 100% glutenvrij.
3 gezonde voordelen van biologisch glutenvrij amandelmeel:
- Slechts 10,4 gram koolhydraten per 100 gram amandelmeel. Ideale koolhydraatarme bakmeel als basis voor cake, koekjes, broodjes of taart!
- Amandelmeel bevat gezonde onverzadigde vetten die ons lichaam nodig heeft en we alleen uit voeding kunnen halen.
- De combinatie van aanwezige eiwitten en vetten zorgen dat glutenvrij amandelmeel een verzadigende werking heeft en langer een vol gevoel geeft aan ons lichaam.
Amandelmeel gebruiken
Amandelmeel kan gebruikt worden ter vervanging van gewoon (tarwe)bloem in zelfgemaakt brood, cake, (hartige) taart, pannekoeken of muffins.
Tip: gebruik je wekelijks veel amandelmeel en zoek je een voordeligere optie? Probeer dan eens voordelige amandelmeel